maanantai 25. kesäkuuta 2018

Paustian

Pallotuolin verhoilusta kun selvittiin niin seuraavalla viikolla olikin verhoiluvuorossa toinen haastava projetkti eli Erik Rasmussenin Paustianille 1969 suunnittelema sohva. Olen aiemmin jonkin blogipostauksen yhteydessä maininnut, että tykkään itse ihan tosi paljon 70-luvun möhkälemäisistä mutta linjakkaista palasohvista ja on mukavaa, että niitä on alkanut tulemaan myös uudelleen tuotantoon. Tämä sohva on vanhaa tuotantoa ja se on kulkeutunut Tanskasta Suomeen nettihuutokaupan seurauksena.

Sohvan skarpit linjat yhdistettynä sametin ompeluvaikeuteen olikin haastava yhdistelmä, mutta olen tosi tyytyväinen tähän lopputulokseen. Vaikka sametilla verhoillessa pitää aina keskittyä vähän enemmän ja se on armoton kangas virheille niin olisin itse valinnut kankaaksi myös sametin. Niin hienosti se tässä sohvassa toimii! Kankaana on Harlequin-merkin Folia Velvets -sametti, jonka värisävy on Ultramarine.

Jäin juhannuksena muutaman kuukauden verhoiluvapaalle ja yritän nyt kesällä remontoida kovasti taloamme. Syyskuussa palaan taas verhoilutöiden pariin, mutta blogi toivottavasti päivittyy myös tauon aikana sillä keväältä on jäänyt useampi hieno tuoli ja sohva laittamatta tänne blogiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti