keskiviikko 4. tammikuuta 2017

50-luvun nojatuoli

Vuosi 2017 alkoi varsin mukavan verhoilutyön parissa. Tähän 50-luvun nojatuoliin uusittiin kaikki pehmusteet ja kangasvalinta on nyt niin mieltä virkistävä, että tuolia on oikein ilo katsella. Tein puuosille myös kevyen pintakäsittelyn, sellaisen jossa patina säilyy mutta kolhut eivät loista niin pahasti silmään. Näyttää siltä, että rekvisiittana oleva vanha pöytämme kaipaisi myös pinnalleen jotain ehostusta.2 kommenttia:

 1. Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, vaikka käyn täällä aina lukemassa kaikki postauksesi: Nämä ovat aivan upeita, kaikki mitä olet täällä näyttänyt, teet todella hienoa jälkeä! Nyt vain tyydyn ihailemaan täältä 900km päästä, mutta tietäisin, mistä ostaisin verhoilut, jos olisin lähempänä. :) Olisi myös todella mielenkiintoista nähdä tuoleista ennen-jälkeen -kuvia. Se auttaisi maallikkoa näkemään, millaisia mahdollisuuksia vanhoissa tuoleissa piileekään. :)
  t. tuolihullu Lapista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa kuulla ja kiva, että jätit nyt myös kommentin! Täytyy sanoa, että myös asiakkaillani on ollut silmää tuolien ja kankaiden suhteen. Ja se tekee tästä hommasta tietenkin ihan parasta. Muutama muukin on kaipaillut noita ennen-jälkeen -kuvia, joten täytyy ottaa vinkistä vaaria. Itseasiassa juuri tänään kun aloin purkamaan kahta 60-luvun nojatuolia, muistin kommenttisi ja hain kameran kuvaa varten.

   Poista