tiistai 27. joulukuuta 2016

Vanha konttorituoli

Verhoomon ensimmäinen jouluryysis on nyt suoritettu ja ennen aattoa ehdin perinteiseen tapaan olemaan vielä muutaman päivän Kelloliikkeen joulumyyjänä. Nyt joulun jälkeen olen vihdoin päässyt siivoamaan meidän masentavan sekaista asuntoa ja kiinnttänyt jopa muutaman puuttuvan listan olohuoneeseen.

Myös tämä vanha konttorituoli pääsi kunnostettuna jouluksi kotiin. Kilta-tyylinen tuoli on oletettavasti 60-luvun paikkeilta ja se voisi olla esimerkiksi Askon valmistama. Tuoli tuli verstaalleni ilman jalkaa, joten hain kellaristamme kuvia varten Yrjö Kukkapuron tuolin jalan.  Tuolin pehmustus uusittiin ja verhoilukankaaksi tuli tummansininen villakangas.


4 kommenttia:

 1. Hei, mikä on tämä kangas, mitä tuolissa on käytetty? Osaatko sanoa hintaa kankaalle?

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Camiran Main Line Flax ja hinta (ainakin mulla) on 68€/metri + toimitusmaksu 30€. Hinta-laatusuhde on hyvä ja aika monissa blogini viimeaikaisissa postauksissa on käytetty kyseistä kangasta eri sävyissä.

   Poista
 2. Moi! Onko sulla tullut tästä tuolista lisää tietoa vastaan? Mulla on samanlainen keinonahkaisena, pohjassa Iskun leima. Oliko tää myös ihan puinen raskas runko? Voisiko olla Kurt Hvitsjön..? T. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole uudelleen vastaavaan tuoliin törmännyt. Tässä ei muistaakseni ollut mitään merkintöjä, mutta täyspuinen runko tosiaan. Mulla ei ole ihan kauheasti tietoa Iskun suunnittelijoista, mutta Kurt Hvitsjö nyt ainakin voisi olla vaihtoehto.

   Poista