maanantai 11. elokuuta 2014

Kesä, mökki ja pellavaliinat

Oltiin viikonloppuna saaressa Matiaksen vanhempien mökillä. Siellä on hyvä perisuomalainen mökkitunnelma. Mukana menossa myös vanha keinutuoli, jonka verhoilun tein vanhasta pellavaliinasta. Vähän kauhistutti leikata hyväkuntoista liinaa palasiksi, mutta toisaalta liina oli ollut käyttämättömänä varmaan koko ikänsä. Käyttöön siis vaan!

Pellavaliinalla olikin vaikea verhoilla. Etenkin istuinosa, jonka kiinnitin kaksinkertaiseen pahviin ottaa vieläkin silmään. Laitoin runkoon antiikkivahaa, vaikka se taitaakin olla vähän antiikkikauppiaiden juttu. Helposti hyvää, mutta ikävä irroitta, jos myöhemmin haluaa pintakäsitellä.2 kommenttia:

  1. Hieno keinu tuli. Tiedätkö oikeastaan aika hupaisaa kun juuri viikonloppuna ajattelin päällystää sen yhden ikuisuusnojatuoli projektini juurikiin pellavaliinalla. Tähän sinun juttuusi sopii tosi kivasti :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olen koittanut viritellä pellavaliinoista kaikkea muutakin. Niitä liinoja, joissa on reikiä tuntuu riittävän. Tähän tuoliin meni valitettavasti ehjä liina...

    VastaaPoista