keskiviikko 2. tammikuuta 2019

50-luvun nojatuoli

Syksyyn mahtui myös toinen 50-luvun tuoliprojekti Johanna Gullichsenin kankaalla. Alkuperäiskuntoiseen tuoliin uusittiin pehmusteet ja puuosia ehostettiin sellakalla, koska osasta käsinojaa oli joskus aloitettu poistamaan vanhaa lakkaa. Nyt kuitenkin haluttiin säilyttää puuosat vanhan näköisinä. Johanna Gullichsenin mustavalkoinen Doris-kangas on upea ilmestys ja se toimii hyvin yhteen puuosien kanssa.


4 kommenttia:

 1. Oi mä olen rakastunut!!! Jos olisi myynnissä siltä istumalta ostaisin! Olen eksynyt viime aikoina useasti sivuillesi ihailemaan kättesi töitä. Kerta kaikkiaan olet taitava. Enemmän myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Mukavaa kuulla, että blogia luetaan :) Laitan aina välillä kunnostettuja tuoleja myyntiin, kun tulee sopivia yksilöitä vastaan ja aikaa muiden asiakastöiden ohessa on. Suunnittelin joskus myös ihan virallista web-shoppia tai sitten sellaista palvelua, jossa saisi itse valita kankaan verstaan valikoimista löytyviin vanhoihin tuoleihin. Kumpaakaan en ole saanut vielä aikaiseksi toteuttaa, mutta ehkä jonain päivänä :D

   Poista
 2. Teervehdys! Varmaankin riippuu aina kohteesta, mutta minkä hintainen on esim. tämä työsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä kauan kestänyt vastauksessani, pahoittelut siitä. Tämän tyyppiset tuolit ovat usein siinä 250-300€/tuoli hujakoilla ja se sisältää pehmusteiden uusimisen. Lisäksi tulee kangas, jota menee noin 1,4-1,8 metriä selän korkeudesta riippuen. Verhoilukankaat ovat alkaen noin 40€/m ja keskihinta siinä 50-70€/m.

   Poista