maanantai 30. maaliskuuta 2015

Mökki hakusessa

Kaksi vuotta sitten metsästimme kesämökkiä siskoni ja äitini kanssa. Sepä vasta oli hauskaa puuhaa! Keskityimme kuivanmaan mökkeihin, koska budjettimme oli rajallinen. Haussa oli vanha, remonteilla pilaamaton, melko tilava talo. Muun muassa tällaisia mökkejä kävimme katsomassa:


Nousiaisissa sijaitsi monta vuotta tyhjillään ollut komea talo. Nyt se ja kolme hehtaaria metsää oli myynnissä tarjousten perusteella. Valitettavasti katto oli pahoin vuotanut ja lattia tuntui pehkolta jalkojen alla. Navetassa oli erityisen hieno ikkunarivistö, mutta sisään oli kaatunut puu.
Yliskulman mökissä oli jotain tosi sympaattista, vaikka remontit olivat varsin outoja ja keskeneräisiä. Neuvottelimme varovaisesti jo hintaakin myyjän kanssa. Kaupan päälle olisi tullut neljä Domus-tuolia. Siinäpä vasta syy ostaa mökki!
Tästä Vehmaan 1800-luvun talosta ja hienosta kivinavetasta teimme tarjouksen 60 000€. Se meni melkein läpi, kunnes juuri samaan aikaan joku tarjosikin enemmän. Matias jaksaa aina muistuttaa kuinka onnellinen on, ettei meidän tarjousta hyväksytty.
Äitini ihastui tähän mäen päälle komeasti rakennettuun taloon. Me muut emme innostuneet 70-luvun remontista ja liian pitkästä matkasta Taivassaloon.Alkuperäiskuntoista remonttikohdetta me haettiinkin...Sitten tuli myyntiin Mynämäen mökki. Se oli hyvin säilynyt alkuperäiskuntoinen vanha tilakesus ja vesikin tuli porakaivosta nappia painamalla. Olimme niin onnessamme, että tarjosimme lähes pyyntihintaa. Kesäkuussa päästiinkin jo mökkeilemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti