torstai 12. maaliskuuta 2015

Harlekiini

Verhoilin viime kuussa Askon Harlekiini-tuolia, joka ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Sen on suunnitellut Markku Pakkanen ja pitkän googlaamisen jälkeen vuosilukukin löytyi. (Se ei ollut -52 kuten jossain lähteessä mainittiin) Tämä on 90-luvun tuote! Tarkemmin ottaen -91 suunniteltu tuoli on otettu Askolla uudelleen tuotantoon. Täytyy sanoa, että varsin silmiä hivelevä yllätys yleensä niin kauhealta ysäriltä. Mutta hei, 80-luvun tuolit alkavat olla jo kovaa keräilykamaa, joten kyllä se 90-luku sieltä perässä seuraa!

Mainittakoon vielä, että ei ne tikkaukset ihan ensimmäisellä otolla putkeen menneet.

4 kommenttia:

 1. Ei Paakkanen, vaan Pakkanen. Hän on ollut opettajani jollakin kurssilla artesaani-koulussa.

  Voisin tulla sulle semmoiseksi kokopäiväiseksi työnkehujaksi, niin hienosti ja osaavasti nuo verhoiluhommat hoidat. Tällä blogilla on varmaan jotain osuutta erinäisiin huonekalukuumetiloihin, kyttään jatkuvasti verhoiltavia nojatuoleja ja pikkusohvia, vaan ei tunnu löytyvän tai jos löytyykin ne ovat jossain väärällä puolella maata.

  VastaaPoista
 2. No Markku Pakkanenhan se olikin! Täytyy korjata, kun aina välillä lukihäiriö iskee :)

  Kiitos vain kovasti, minäkin kyttäilen jatkuvasti, vaikka mitään tarvetta uusille tuoliprojekteille ei olekaan :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut kolme harlekiinituolia. Tosin nyt vaan kaksi koska kolmas on mun tyttäreni perheellä. Ne kaikki ovat mustalla kent-kankaalla päällystetyt. En koskaan luovu näistä tuoleista.

  VastaaPoista
 4. Ostin tänään käytetyn edullisesti kirpparilta hyvä istua Löytö

  VastaaPoista