lauantai 14. toukokuuta 2016

Verhoomo valmis, Tervetuloa!

Kuten viime postauksessa mainitsin, verhoomo on nyt valmis ja toiminnassa. Olen niin innoissani tästä, etten meinaa nahoissani pysyä. Ensimmäiset työtkin saapuivat verstaalle tällä viikolla.

Monta kuukautta meni rakennuslupien odottelun kanssa ja välillä iski masennus, ettei verhoomo ikinä valmistu. Nyt on väliseinä pystyssä ja voin ylpeydellä sanoa, että ihan itse olen verhoomoni remontoinut jos seinän pystytystä ja sähkötöitä ei lasketa. Erityisen ylpeä olen ihka ensimmäisestä paneloinnistani. Muutamien listojen kanssa olisi vielä puuhasteltavaa valtava pönttöuuni pitäisi jossain vaiheessa maalata.

Verhoomon nimi odottelee vielä PRH:n hyväksyntää, mutta paikka on tietenkin Toukolaakso eli vanha Ristimäen koulu osoitteessa Rasintie 28, 20540 Turku. Kuvien myötä toivotan lämpimästi tervetuloa asioimaan verhoomoon ja minuun voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

4 kommenttia:

 1. Upea työpaikka!

  Teidän koti/työpaikka on niin ihanassa sijainnissa Aurajoen vierellä, että pistäkää sinne kanssa kesäkahvila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kaffelajuttua ollaan aina välillä pyöritelty mielessämme. Jos vain ensin saisi asunnot ja talon välttämättömät remontit tehtyä niin sitten olisi ehkä aikaa miettiä tuota enemmän :)

   Poista