lauantai 15. elokuuta 2015

Talokaupat

Niinhän siinä kävi, että olemme nyt talon omistajia. Ostimme Saanan ja Ollin kanssa 100 vuotta vanhan kyläkoulun Turusta. Tähän tilanteeseen ei tultu mitenkään yhtäkkiä, vaan taloasiaa pyöritelty jo lähemmäs kaksi vuotta ja kauppoja yritetty vääntää viimeisen vuoden ajan.

Siinä me nyt seisomme talon edessä skumppalasit kädessä ja hymy on herkässä. Veikkaan, että kun saadaan remontti polkaistua käyntiin niin ei välttämättä hymyilytä aina ihan noin paljon. Tänään aloitin jo talon vierustan raivaamisen, kun pusikkoa on päässyt pihalle aika lailla kertymään. Ainakin vielä olen positiivisella mielellä, että hyvä tästä tulee!Taloon tulee tietenkin myös verhoomo. Vielä en uskalla arvailla aikataulua, mutta tavaoitteena on saada tämän vuoden puolella ainakin jonkin näköistä verstasta pystyyn.

4 kommenttia:

  1. Eikä miten jännää ja mahtavaa! Parasta tuossa on varmasti se taakan jakaminen, kun on hyvien ystävien kanssa yhteisessä projektissa. Ja toisaalta myös se, että aina on joku kukkienkastelija ja kissanhoitaja lähellä. Mekin salaa toivomme, että kun tämän paritalon toinen puoli on myynnissä, että siihen muuttaisi kavereita.

    VastaaPoista
  2. Hienoa Rosita. Uutta verhoomoasi odotellaan. Töitäkin olisi tiedossa jo pitkäksi aikaa😊

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia ja kiva kuulla, että verhoilutöitäkin luvassa :)

    VastaaPoista