keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Retroilu

Viime viikolla postiluukusta tipahti mukava yllätys nimittäin Antiikki ja Design -lehden Retroilu erikoisnumero. On kaksi syytä, miksi bloggaan aiheesta: Ensimmäinen on se, että tällaiselle suomen kieliselle retro-teemalehdelle olikin jo tilausta. Retroilun artikkeleihin on selvästi myös panostettu. Toivottavasti jatkoa seuraa.

Toinen on se, että olen itse höpöttämässä Retroilulehden lukijamatkalla, joka järjestetään syyskuussa Tukholmaan. Aiheeni on yllättäen tuolit ja niistähän minulla juttua riittää! Minua jännittää eniten ryhmämatka :)


2 kommenttia:

  1. Oi kuinka mielenkiintoinen juttu, hauskaa, että olet päässyt mukaan, raporttia odotellessa.

    Retroilu sanana on jotenkin puistattava ja hölmö, eikä ihan vastaa sitä kaikkea hienoa mitä sen sisään laitetaan mahtumaan. Retroilu ei tunnu niin arvokkaalta, vaikka nimenomaan arvokkaitahan ne kunnon retroilijoiden kokoelmat ovat. Kirppiksellä hintalapuissa lukee joka toisessa retro, wanha ja vintage, joskus myös arapia. Kerran luki pikiinit. En kyllä keksi mitään parempaakaan, joten kai se on kestettävä.

    VastaaPoista
  2. Kun aloin oikein miettimään niin itsekin käytän retro sanaa usein silloin, kun joku kauhea ja vanha huonekalu maksaa paljon. Tyyliin: "Mutta sehän on kuitenkin retroa" :D

    VastaaPoista