perjantai 14. marraskuuta 2014

2 x Aaltohylly

Meidän Aaltohyllyt ovat viimeaikoina kokeneet kovia, kun toinenkin kissoistamme oppi hyppäämään hyllylle. Valitettavasti tähtäys sivureijästä on vielä vähän hakoteillä ja räpiköintiä kynsien kanssa.

Toisen hyllyn olemme saaneet lahjaksi ja toinen on Ekotorilta. Siskoni mies ei ollenkaan ymmärtänyt miksi halusimme maksaa hyllystä 80 euroa, kun Lundian hyllyn olisi saanut viidellä eurolla. Yritin selittää epätoivoisesti jotain designista ja jälleenmyyntiarvosta, mutta jälkimmäinen peruste taisi mennä viimeistään nyt kissojen myötä.

Gorilla on muuten Kosta Bodan Gabba Gabba Hey. Ruinasimme sen joskus joululahjaksi, kun se oli ollut niin kauan Matiaksen vanhempien liikkeessä. Taisi olla liian outo ja kallis.3 kommenttia:

  1. Ihanat hyllyt ja vallan eriskummalllinen gorilla :)

    VastaaPoista
  2. Gorilla on siis lasia? Olisi hauska nähdä miten valo menee sen läpi. Olen joskus katsellut pääkalloja ja huulipunia samaiselta merkiltä Stockmannin vitriinissä, oli ne kyllä vähän eriskummallisia, gorilla on kyllä hienompi.

    VastaaPoista
  3. Joo, lasia se on tai kristalliksi kai luokitellaan. Gorilla on täysin musta, joten valo ei mene sen läpi samalla tavalla kuin pääkalloissa ja huulipunissa. Sarjaan kuuluu myös muita hassuja eläimiä, mutta jotenkin iso kristallinen gorilla tuntui niin pöljältä idealta, että pakkohan sellainen oli kotiin saada :)

    VastaaPoista