keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Muutto

Meidän vuokra-asunto menee myyntiin! Eilen kävi kiinteistövälittäjä arvioimassa asuntoa ja totesi, että nyt on erikoinen asunto, ei mitään perus Ikeatyyliä. Sehän sai minut kovin onnelliseksi! Olemme asuneet tässä asunnossa noin vuoden verran ja katsellessani ympärille huomaan, ettei moni asia ole vuoden aikana vieläkään löytänyt paikkaansa. Nurkassa on esimerkiksi kasa kirjoja ja lehtiä, koska sopivaa kirjahyllyä ei ole tullut vastaan.

Edellisessä asunnossa asuimme myös vuoden. Se oli nätti ja hyvällä paikalla Puolalan puiston laidalla, mutta kahdelle ihmiselle (37,5m2) aika pieni. Toisin sanoen kirppareilta roudaamani huonekalut eivät mahtuneet sinne.

Emme itse ole halukkaita ostamaan nykyistä asuntoamme, koska se on tosi kylmä. Kylmyyteen olemme tottuneet jo muutamassa eri puutalossa asuessamme, mutta tämä huoneisto on ihan erityisen jäätävä -kesälläkin.

Täytyy varmaan stailata asuntoa hiukan myyntikuvia varten, koska itse olen melkoinen asuntohaukka ja arvostelen mielelläni myytävien asuntojen sisustusratkaisuja. Siinäpä vasta ajanvietettä! Asuntomme stailausintoa odotellessa postaan kuvia ensin vanhasta asunnostamme.1 kommentti:

  1. Näyttää kodikkaalta. Ihailtavia huonekaluja niin monta! Janoan lisää kotikuvia!

    VastaaPoista